Standard.al

Çudia!!! Ben Blushi edhe kryetar partie, edhe drejtor televizioni

0

Partia Libra, e themeluar nga Ben Blushi ka dorëzuar kërkesën në KQZ në datën 3 Prill. Por, Ben Blushi figuron ende zyrtarisht kryetar i kësaj partie, edhe pse ai ka dhënë dorëheqjen publikisht, pasi u bë drejtor i televizionit “Top Channel”.

Endri Tafani, i cili e konsideron veten kryetar të “Libra”, ka deklaruar se kjo është një situatë e papranueshme, por KQZ, nuk pranon të bëjë ndryshimin e kryetarit. Klemend Zguri, kryetari i KQZ, ka deklaruar se Tafani duhet t’i drejtohet gjykatës me pretendimet që ka.

Pas publikimit të këtij fakti, Ben Blushi ka reaguar për mediat dhe shprehet se është mjaft i habitur dhe i ka kërkuar KQZ-së, ta ç’regjistrojë si kryetar të partisë Libra.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.