Standard.al

“Punë të mbarë partisë Llozi!” Ta përdorë Rama si lloz në porta pa lloz të Rilindjes…

0

Ilir Demalia ka reaguar me anë të një postimi në rrjetin e tij social ‘Facebook’ ndaj lajmit për krijimin e një partie politike nga Rudina Hajdari dhe Astrit Patozi.

Sipas tij më kollaj hap një parti për të mbyllur një llogari me qeverinë e Rilindjes se sa një kioskë për një hallexhi.

Postimi i plotë

Partia Llozi.

Më kollaj hap një parti për të mbyll një llogari më Rilindje qeveri se sa një kioskë për një hallexhi

Bordi drejues i Llozave përbëhet, nga Astrit Palllozi, Endira Bullozi, Leonard Ollozi, Fabian Topollozi dhe Ardian Kollozi.

Punë të mbarê partise që do përdori Rama si lloz në porta pa lloz të Rilindjes me këta kara-llogjozë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.