Standard.al

Protesta e aktivistit: Pronë Publike, Dita e Tokës, mbjellim Kulla!

0

Aktivisti i njohur i shoqërisë civile, Zirkon Disha, e ka “festuar” Ditën e Tokës, duke protestuar në qendër të Tiranës i vetëm dhe në një mënyrë shumë kuptim plotë, për atë që po ndodh veçanërisht në Tiranën e drejtuar nga Erion Veliaj. Disha ka protestuar për uzurpimin e hapësirave të lira nga dhjetëra kulla shumëkatëshe betoni, të cilat duhet të ishin në funksion të qytetarëve. si lulishte apo toka të mbjella me gjelbërim.

Pronë Publike, Dita e Tokës, mbjellim Kulla-shkruhet në pankartën e Zirkon Dishës ditën e sotme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.