Standard.al

Një ditë pas sulmeve terroriste, shpërthen furgoni me eksploziv

0

Furgoni shpërtheu teksa njësitë policore po e ç’aktivizonin dhe për të shmangur një rrezik të mëtejshëm, policia vendosi të bënte shpërthim të kontrolluar.

Shpërthimi ndodhi pranë kishës katolike së Shën Antonit në Colombo.

Sipas mediave, shpërthimi ishte i kontrolluar nga policia, pas sulmeve terroriste të një dite më parë ku humbën jetën 290 persona, ndërsa qindra të tjerë kanë mbetur të plagosur.

Kisha e Shën Antonit është një nga tre vendet e krishtera të adhurimit të sulmuara gjatë një serie bombash të koordinuara në të dielën e Pashkëve. Katër hotele dhe një kompleks apartamentesh gjithashtu u goditën atë ditë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.