Standard.al

Prova të forta/ Kush i “tradhtoi” grabitësit e Rinasit, zbulohet pronari që i kishte dhënë me qira servisin njerëzve të Calës

0

Hetimet për grabitjen e Rinasit duket se po shkojnë drejt fundit, pasi Prokuroria ka zbuluar një provë shumë të fortë. Një servis në periferi të Elbasanit, duket se është çelësi i të gjithë hetiemve, pasi atu është modifikuar furgoni me mbishkrimin “Hetimit tatimir”.

Por kush është pronari i servisit?

Sipas informacioenvetë siguruara nga Dosja.al, pronari i servisit në periferi të Elbasanit është shtetasi Gentian Sh.. Ky shtetas prej më shumë se  6 muaj e kishte dhënë servisin me qera tek njerëz të afërt të Klement Calës, i cili ka nëshkruar kontratën përmes të afërmit të tij.

Cala është person i kërkuar dhe dyshohet se është një prej personave të shpallur në kërkim në lidhje me grabitjen e ndodhur në aeroportin e Rinasit. Ndërkohë mësohet të ketë hapur edhe një biznes fason në afërsi të uzinës 12 në njësinë administrative Bradashesh.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.