Standard.al

Plas sherri në emision! Sulme ndaj Gjonit: Dhe atë bojën që ta hodhën e ke pak…“Ca burri je ti me këtë zë të hollë”

0

Pas sherrit te gazetarit Ervis Iljazaj plasi sherri tjetër mes deputeti Ralf Gjoni dhe ish-deputetit Salianji. Si të mos mjaftonin akuzat dhe fjalët e Iljazajt se “ti je turp i shoqërisë dhe një idiot”, pasuan sulmet e Salianjit që iu drejtua, Gjonit: “Ca burri je ti me këtë zë të hollë, trash zërin kur flet në TV se po ndot mjedisin publik. Dhe atë bojën që ta hodhën e ke pak”.

Por ndërhyri Eni Vasili për ta mbyllur sherrin, duke i hequr linjën direkt ish-deputetit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.