Standard.al

“Do një foto tjetër?” Prapaskenat e Lorik Canës me bashkëshorten

0

Ditën e sotme Monika ka zgjedhur të ndajë me ndjekësit e saj në ‘Instagram’ një grup fotosh që tregon gjithçka ndodh kur i kërkon Lorikut një foto.

Lorik Cana dhe bashkëshortja e tij Monika janë një nga çiftet më simpatikë të ekranit. Monika ndryshe nga Loriku publikon më shpesh foto të të dyve ose momente familjare.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

Ata shfaqen të përqafuar dhe si çdo vajzë tjetër, Monika përfiton nga ky rast për të bërë një foto me bashkëshortin. Reagimi i tij është disi i parashikueshëm, pasi nuk pranon dhe gjërat nisin të vështirësohen.

Fotot në vazhdim tregojnë reagimin e tij deri në fund, kur Monika përfundon në mes të detit. “Do një foto tjetër?”,Jooo! -ia kthen Monika.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.