Standard.al

Rudina Hajdari vazhdon opozitën fasadë….

0

Nuk do te bojkotojme zgjedhjet e 30 qershorit, Rudina Hajdari flet ne parlament dhe vazhdon të bëjë opziten fasadë

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.