Standard.al

Ministri i brendeshëm damlla dhe i lajthitur krye krejt!!

0

Ish deputeti i LSI Petrit Vasili ka reaguar ndaj deklarimeve të Ministrit të Brendshëm Sander Lleshi për grabitjen e Rinasit.

Ja postimi i tij plotë:

Ministri i brendeshëm damlla dhe i lajthitur krye krejt!!

Ministri i brendeshëm në parlament 3 ditë pas grabitjes në aeroportin e Rinas deklaroi në parlament:

“Kemi CËNIM dhe jo rrëzim të sigurisë, nuk mund të flasim për rrëzim të sigurisë kombëtare për atë incident që ndodhi në Rinas”,

Po i njejti minister i brendeshëm po në parlament sot deklaron krejt te kunderten:

“Siguria kombëtare e Shqipërisë nuk mund të cënohet nga një grup prej pesë vetësh që cënojnë sigurinë në aeroportin e kryeqytetit.”, tha Lleshaj.

Po te njejtin minister të brendeshëm e nxorën për zverku nga aeroporti dhe hyri Ushtria në aeroport.

Shqipëria nuk ka Ministër të Brendeshëm dhe idiotësi të tilla shqiptarët nuk kanë degjuar kurrë më parë.

Ka përkundrazi një damlla të inkrimnuar, që kriminelët që grabisin Aeroportin nuk i kap, ndërsa protestuesit po i kap.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.