Standard.al

LSI mbledh Kryesinë! Pritet që debati të zhvillohet lidhur me…

0

Lëvizja Socialiste për Integrim do të mbledhë sot Kryesinë dhe ish-grupin parlamentar.

Takimi do të mbahet në orën në 12:00. Rendi i ditës mbi të cilin do të diskutojnë forumet e kësaj partie nuk është bërë publik.

Ndërkohë pritet që debati të zhvillohet lidhur me strategjinë dhe aksionin e mëtejshëm të opozitës. Po sot edhe Partia Demokratike ka njoftuar mbledhjen e forumeve të saj drejtuese.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.