Standard.al

Jeta e dy vajzave shqiptare në Gjermani…

0

Prej disa vitesh Gjermania është kthyer në vendin që pret gjithmonë e më shumë të rinj nga Shqipëria. Ky është edhe rasti i dy vajzave shqiptare të cilat janë kthyer në lajm në mediat gjermane.

Iris dhe Amela, janë punësuar tashmë në një azil të moshuarish në Gjermani, pas 4 muajve trajnim në Kryqin e Kuq të Bavarisë.

Ato kanë shkuar në Gjermani me paragjykimin lidhur me faktin se do të kujdeseshin për të moshuarit. Por tashmë ky mendim ka ndryshuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.