Standard.al

E enjtja e Kuvendit!!! Policia rrethon godinën, frikë nga protesta…

0

Policia e Shtetit ka rrethuar edhe sot godinën e parlamentit të Shqipërisë për të parandaluar një protestë të mundshme nga opozita.

Edhe pse nuk është bërë thirrje për mbajtjen e një proteste javët e fundit, në ditët e seancave parlamentare nuk kanë munguar mitingjet e organizuara nga të rinjtë e FRPD dhe LRI-së.

Dy javët e fundit kanë qënë posaçërisht të rinjtë që kanë bërë thirrje të lidhur me pranga përpara Kuvendit: Rama ik!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.