Standard.al

Bëhuni gati për “Hënën Rozë”, nesër me sytë nga qielli…

0

Në fakt ngjyra e hënës nuk do të jetë rozë, por në fiste amerikane, kjo hënë njihet si e tillë sepse ajo ka disa shenja që ata i quajnë ‘shenjat rozë’. Ajo gjithashtu njihet me emrat si: Hëna e Vezës, Hëna e Shpendëve, Hëna në Rritje ose Hëna e Plotë e Peshkut.

Gjatë kësaj jave në vende të ndryshme në botës do të festohet Festa e Pashkëve dhe dita e premte e quajtur ndryshe edhe e Premtja e Mirë.

Bashkë me të këtë të premte do të mund të shihni edhe Hënën e plotë Rozë, raporton mirror

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.