Standard.al

“Zbulohet” skenari i zjarrit ngjitur Bashkisë: Djegim godinat ekzistuese për të krijuar një shesh ndërtimi 

0

Në shkurt, një zjarr i madh rrafshoi disa godina ngjitur me Bashkinë e Tiranës. Zjarri na u paraqit si aksidental, ndërkohë që, si duket edhe në foto, edhe një buf pa shkollë e kupton se ai jo vetëm ishte i qëllimshëm por kishte edhe autorizimin e atyre që i zgjedhim me votë dhe paguajmë me taksa.
Skenari ishte i qartë: djegim godinat ekzistuese për të krijuar një shesh ndërtimi.
Shkelim ligjet, rrezikojmë jetë njerëzish, për të gllabëruar truall e fituar miliona.
Kjo ndodhi në mes të ditës, në mes të Tiranës, në sytë e të gjithëve. Në sytë e Kryeministrit, Kr të Bashkisë, Presidentit, Kr të Opozitës dhe ne pjesës tjetër të popullit.
Të gjithë heshtën, shkruan nisma#thurje

 

Fotografia e Nisma #Thurje

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.