Standard.al

VOA: Aborti selektiv në Shqipëri, pasojë e shoqërisë patriarkale

0

Shqipëria përballet me problemin e abortit selektiv, kryesisht për faktin se gratë jetojnë në një shoqëri patriarkale. “Zëri i Amerikës”, në një kronikë speciale të gazetares Mimoza Picari, për këtë fenomen, sjellë dëshmi nga institucionet dhe histori të grave që kanë zgjedhur të bëjnë abort selektiv. Ndiqni kronikën më poshtë.

VIDEO:

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.