Standard.al

Del dokumenti! Rektori i emëruar nga Rama – Shahini “Ushtar i Sorosit

0

Denoncim nga Levizja AntiSoros

Sot Klyshja e Soros për Arsim Besa Shahini, shkarkoi në kundërshtim me çdo ligj Rektorin e UT Profesorin Mynyr Koni dhe e zëvendësoi me Klyshin tjetër të Soros për Universitetin e Tiranës Bernard Dosti!

Siç e shihni vetë nga prezantimi i tij që në 5 rrjeshta tregon si avantazh angazhimin me Soros, Rektori i ri i caktuar nga Ministrja e Soros për Arsim, që s’do të kishte ndonjë habi mund të ishte caktuar edhe nga Ministri i Brendshëm për Helmim (me gaz) Gjeneral Lleshi!

Ky është Grusht Shteti i Soros në Arsim!

Jo po mos u merrni me teori konspirative na thonë ndërkohë sot pasi çdo zyrë e qeverisjes së ekzekutivit dhe drejtësisë ka në krye klyshët e Sorosit, (madje edhe vetë Kryetari i PDsë ëshëtë një ndër ta), metastazat po shtrihen me dhunë edhe në universitetet publike!

Pasi dështuan 2 vjet më parë 2 vjet më parë pas reagimit të Sali Berishës t’i kapin me bandën e Shullazit, sot ndryshe nga 2 vjet më parë, sot Lul Sorosi nuk e bëri akuzën që metastaza e Sorosit u shtrinë dhunshëm si kancer edhe në Universitetin e Tiranës si pjesë e Axhendës për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë e cila nuk është gjë tjetër veçse Rilindja e Projektit të vjetër Serb “Memorandumi për shpopullimin e Ballkanit nga shqiptarët” i hartuar nga Vaso Çubrilloviç në vitet ’30 të shekullit të kaluar!

Siç e patë nuk pati asnjë reagim nga e flamosura që i kanë vënë emrin “shoqëri civile” e cila nuk është gjë tjetër veçse një metastazë e Mafies Soros!!!

Fotografia e Altin Goxhaj

Fotografia e Altin Goxhaj

Fotografia e Altin Goxhaj

Fotografia e Altin Goxhaj

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.