Standard.al

Video e rrallë: Dëgjoje rrëqebullin në Pukë…

0

Rrëqebujt në vendin tonë tashmë po rehatohen me kamerat-kurth. Këtë e tregon fare mirë ky individ në rajonin Pukë-Mirditë, ku qetësisht pozon, thërret për t’u çiftëzuar, gërvisht veshët dhe në tërësi duket të jetë i qetë e i gëzuar. Larmishmëria e këtyre veprimeve, po ja lehtëson së tepërmi punën studiuesve të PPNEA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.