Standard.al

Të moshuar edhe të vegjël pjesë e protestës madhështore! Kush është 80 vjeçarja nga Mati që iu bashkua protestës?!!

0

Në protestën madhështore të ditës së shtunë kanë marrë pjesë të moshuar dhe të vegjël duke treguar se revolta popullore ndaj Ramës dhe qeverisë së tij sa vjen e rritet.

80 vjeçarja Mine Koka nga Mati iu bashkua protestës madhështore ditën e shtunë para Kryeministrisë duke sfiduar moshën dhe shiun.

Denisa Vata, kryetare e Forumit Rinor të PD për Matin, tregon se nëna 80 vjeçare kishte dëshirë që të vinte në protestë për të shprehur revoltën e saj kundër kësaj qeverie të korruptuar dhe kriminale.

Ajo ka udhëtuar mbi 100 kilometër rrugë për t’iu bashkuar protestës dhe këtë gjë e ka bërë me dëshirë dhe do të vijojë ta bëjë edhe në protestat e tjera.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.