Standard.al

Ja dhe “dhurata” e Rilindjes për rininë shqiptare!

0

Nga Përparim Spahiu

Ja dhe “dhurata” e Rilindjes për rininë shqiptare!

Shqipëria renditet në krye të Europës për përqindjen më të lartë të të rinjve të pa punë, pa arsimuar dhe pa trajnuar, me 32.8% të totalit.

Alternativat e vetme për të rinjtë shqiptarë mbeten kafenetë, deri sa të gjejnë një mundësi për të emigruar.

Është Oraganozata Ndërkombëtare e Punës që na sjell të dhënat e situatës së të rinjve në Europë nëpërmjet grafikut të mëposhtëm.

Rilindja hoqi të kuqen nga flamuri i PS por ja vuri Shqipërisë si damkë në hartën e Europës.

Kryesojmë për:

Papunësi
Trafiqe
Drogë
Krim
Emigrim
Varfëri
Korrupsion

Jo protesta por juve duhet t’ju vësh hurin dhe e keni pak!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.