Standard.al

Fëmija i vogël mbyll nënën në ballkon, shtëpia merr flakë

0

Banesa e djegur ndodhet pranë shkollës “Ali Agjah” në qendër të qytetit.

Mund të përfundonte tragjikisht por, për fat, ndërhyrja në kohë e zjarrfikësve ka shmangur ngjarjen e rëndë në Elbasan.

Një fëmijë i vogël, teksa ishte në shtëpi me nënën e tij e cila ishte duke përgatitur drekën, e ka mbyllur atë në ballkon.

Nëna ka dalë nga kuzhina një moment dhe teksa qëndronte në ballkon, djali i vogël i ka mbyllur derën nga brenda.

Për pasojë, ajo ka mbetur në ballkon, ndërsa në kuzhinë ka rënë zjarr. Zjarri, për fat nuk shënoi pasoja në njerëz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.