Standard.al

Dekanët e Shullazit nën urdhrat e Besa Molliqit….

0

Pasi Edi Rama dështoi për të marrë kontrollin e Universitetit të Tiranës, duke përdorur Emiljano Shullazin, tani ka vendosur të përdorë Besa Shahini-Molliqi për ta vënë nën kontroll.

Pasi u përplas publikisht me rektorin Mynir Konin, Rama urdhëron Besa Molliqin që të ndërmarrë nismën e pezullimit të Rektorit të Universitetit të Tiranës.

Kështu sot dekanët e fakulteteve të Universitetit të Tiranës, të emëruar nga Shullazi janë vënë nën urdhrat e Besa Molliqit, për të dalë kundër rektorit të Universitetit të Tiranës.

Dekanët po përdoren nga njeriu tjetër i Baton Haxhiut në qeverinë e Ramës.

Besa Shahini është martuar pak ditë më parë me Dardan Molliqin, deputetin e Vetëvendosjes në Kosovë, i cili njihet edhe si ‘zari’ tjetër i Baton Haxhiut në politikën e Prishtinës.

Besa Molliqi dhe Gent Cakaj, po përdoren nga Edi Rama për të kundërshtuar dhe larguar njerëzit që kanë dalë kundër kreut të qeverisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.