Standard.al

Cunami që futi në vrimën e miut, Edvinin!

0

“Nje album me foto qe qarkuan planetin nga cunami, qe futi ne vrimen e miut Edvinin dhe narkoqeveritaret e tij mafioz. Nderim dhe mirenjohje per qindra mijra shqiptare qe po sjellin pranveren e shpreses dhe fitores.”

(Shënim me foto në Fb i ish-Kryeministrit Sali Berisha).

 

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.