Standard.al

Denoncimi/ Ja si na vjedh Erion Veliaj…

0

Si na vjedh €rioni?
Rruga 28 Nëntori ishte vendi i fundit ku mund të parkonin banorët e Rrugës Xhorxh Bush dhe Barikadave, pranë 9-katësheve. Para disa muajsh Bashkia e bllokoi edhe këtë rrugë, duke izoluar banorët e duke i lënë pa vende parkimi por edhe pa një hapësirë ku mund të ndalonin përkohësisht pranë shtëpive të tyre. E gjitha kjo ndodh nën parullat për “pedonalizimin” e qytetit, por ka qëllim të vërtetë largimin e banorëve drejt apartamenteve të reja dhe rizhvillimin e zonës me kulla.

Tani që banorët janë larguar, makinat e Policisë dhe Bashkisë e përdorin thuajse çdo ditë për qëllimet e tyre.

€rionit nuk i bëhet vonë për banorët, por vetëm për xhepat e ndërtuesve!/marrë nga Ne Shqipëria

Fotografia e Ne Shqipëria

Fotografia e Ne Shqipëria

Fotografia e Ne Shqipëria

Fotografia e Ne Shqipëria

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.