Standard.al

BIRN: Një akt i paprecedent nga policia e shtetit. Sulmohen drejtpërsëdrejti gazetarët dhe fotoreporterët me ujë me presion

0

Ka vazhduar me tension protesta e opozitës. Raportohet se janë dhunuar gazetarë, gjithashtu raportohet se kanë mbetur të plagosur edhe 15 protestues.

BIRN denoncon një akt i paprecedent nga policia e shtetit. Sulmohen drejtpërsëdrejti gazetarët dhe fotoreporterët me ujë me presion, shkruan BIRN

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.