Standard.al

Angelina Jolie kërkon ribashkimin me Brad Pitt?

0

Pothuaj tre vite kaluan nga ndarja e tyre, pas kërkesës së Angelina Jolie-s për divorc, por lajmet për ta nuk kanë fund. Është folur shumë për lidhjet e tyre të reja si nga ana e Brad dhe e Angelina-s njeri-tjetrin, por jo nuk qenka kështu.

Sipas  “The Sun” shkruan se Angelina ia ka bërë të qartë Brad-it se ajo dëshiron që të kthehen sërish bashkë. “Aktorja po përpiqet që t’ia bëjë shumë të vështirë procesin e divorcit, me shpresën e rikthimit, por Pitt nuk e dëshiron këtë gjë. Ai do që të ketë një marrëdhënie miqësore me Jolie për hir të fëmijëve”,– shkruan prestigjozja britanike.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.