Standard.al
Daily Archives

12 April, 2019

Cun i mil Edi

   Nga Gëzim Saliu “Fajin e kanë kinezët”. Koncensionari , u vendos me shpatulla pas muri  fill pas grabitjes në Rinas dhe çdo…