Standard.al

‘Të përvëlon më shumë se…’ Ironizon Manjani: “Biber” të fortë paska lëshuar Elezi i VOA

0

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, i njohur për qëndrimet e tij të forta dhe në shumë raste pikante, ka gjetur një mënyrë të veçantë për të komentuar analizën e Drejtorit për EuroAzinë në Zërin e Amerikës, Dr. Elez Biberaj.

“Biber” të fortë paska lëshuar Elezi i VOA. Ky është rasti kur media të përvëlon më shumë se gazi lotsjellës”,- shkruan Manjani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.