Standard.al

‘Pushton rrjetin qeveria e re’, Rama, bariu i…

0

Një ndër memet më epike është  kjo e fundit, ku në një foto vërejmë disa gomerë dhe kryeministrin Rama në mes ku emërohet si “Qeveria e Re”.

 

Memet ndaj politikës dhe qeverisjes kanë ‘pushtuar’ rrjetin në vend kohët e fundit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.