Standard.al

Mos i neglizhoni, njihuni me shenjat e para të sëmundjes së veshkës!

0

Të jetosh në këtë botë dinamike ka mundësi që njeriu edhe i injoron disa mesazhe që trupi i dërgon të ju.

Çdo ditë mendja e njeriut përpunon informacione të shumta dhe trupi kryen mijëra veprime.

Dhe pasojat e moskomunikimit me trupin dhe reagimit ndaj këtyre sinjaleve mund të jenë drastike, raporton Klan Kosova.

Më poshtë është një listë e simptomave që tregojnë se veshkat tuaja nuk funksionojnë siç duhet.

Nuk bëni gjumë të rehatshëm

Keni dhimbje koke, lodhje dhe humbje të imunitetit

Keni lëkurë të thatë

Ënjte të këmbëve dhe duarve

Keni dhimbje në fundshpinë

Tension të lartë të gjakut

Dhe ndryshime në urinim

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.