Standard.al

Kryemadhi: Ndërkombëtarët kanë harxhuar mbi 40 mln euro, kanë mashtruar veten e tyre

0

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi në studion e Repolitix gjatë diskutimit për situatën politike në vend ka folur  7 ligjet e reformës në drejtësi në datë 30 mars të vitit 2017.

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi u shpreh sonte se është penduar se ka votuar 7 ligjet e reformës në drejtësi në datë 30 mars të vitit 2017. “A jeni penduar? Unë po. Sepse problemet që ngriti PD-ja kanë dalë të vërteta sot, po të kishim reflektuar në propozimet e PD-së do të kishim një SPAK dhe Byronë të ngritur. Nuk do të ishim në kushtet që jemi sot, pa Gjykatë të Lartë dhe Kushtetuese. 7 ligjet vonuan të gjithë procesin. Ndërkombëtarët kanë harxhuar mbi 40 mln euro dhe kanë mashtruar veten e tyre. Teknikë, burokratë” tha ajo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.