Standard.al

VIDEO/ Banorët e Unazës së re në protestë…Në mbrojtje të banesave

0
 Provokatorët nuk duhet të provokojnë protestën, sepse do të marrin përgjigjen e merituar tha një banor.

Po mbushen 5 muaj qe banorët e unazës vijojnë me protestën e tyre në mbrojtje të banesave të tyre që rrezikojnë të shemben nga një projekt korruptiv i qeverisë.

Protesta e banorëve të Unazës së Re. Opozita qëndron në krah të tyre!

Banorët e unazës këmbëngulin në qëndrimin e tyre dhe kanë bërë thirrje që të tërhiqet nga projekti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.