Standard.al

Zëri anonim i industrisë teknologjike, detaje shtesë rreth dizajnit të ri të iPhone 11

0

Ajo që tregohet është një koncept që pak a shumë ngjan me dizajnin aktual të iPhone, por përmban një grup të ri prej tri kamerave.

Zëri anonim i industrisë teknologjike, ‘Mr White’, ka vazhduar historinë e tij të gjatë të rrjedhjes së produkteve të Apple, duke zbuluar dizajne për një iPhone të gjeneratës së ardhshme.

Në këndin e majtë të pajisjes, do të shihni tre prerje rrethore dhe dy prerje katrore.

Për më tepër, skematika lidhet në mënyrë të përkryer me rrjedhjet nga OnLeaks (një informator i besueshëm i industrisë) dhe blogun japonez të njohur Macotakara.

Ndërsa iPhone 11 me një përmirësim të kamerës do të ishte i shkëlqyeshëm, nuk mund të mos mendojmë se një përplasje kaq e madhe e kamerave duket pak e pa-strukturuar për Apple, duke pasur parasysh etikën e shkëlqyeshme minimaliste në produktet e tyre.

Me këtë në mendje, është e rëndësishme të mbajmë në mend se është akoma shumë e hershme kur vjen puna te iPhone i ri 2019 i Apple.

  • foto galeri
  • foto galeri

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.