Standard.al

Denoncim i fortë/ Banorët janë të terrorizuar…!!! Ja çfarë ka bërë Veliaj këtë herë…

0

Pak minuta me pare ne nje status nga Lolita vjen nje denoncim nga nje qytetar, ku thuhet se Veliaj ka dhene urdher që pallatit prane statiumit Dinamo t’i bashkëngjitet një ndërtim 1 kat mbi tokë dhe një nën tokë për ambient shërbimi(disko).

Postimi i plote

Përshëndetje! Jetoj në Tiranë në një pallat të ndërtuar në vitin 1938 nga italianët. Ndodhet pranë stadiumit Dinamo, më saktë lokali Ujvara. Kafsha e bashkisë ka dhënë leje ndërtimi që pallatit t’i bashkëngjitet një ndërtim 1 kat mbi tokë dhe një nën tokë për ambient shërbimi(disko) Të preken themelet e një pallati është çmenduri edhe për faktin se katet e para janë hapur për lokale dhe mbi kokë është bërë shtesë kati.. Banorët janë të terrorizuar…

 

Fotografia e Lolita.
Fotografia e Lolita.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.