Standard.al

Çfarë ka në xhepin e xhaketës miku britanik i Ralf Gjonit?!!! Rrjeti kap mat…

0

“Me mikun tim shumë të mirë John Grogan MP, Deputet Laburist & Kryetar i Grupit të Miqësisë me Shqipërinë në Parlamentin Britanik. Mirënjohës për mbështetjen e tij të fortë në vite!”, kështu shkruante dy ditë më parë Ralf Gjoni në një postim në Facebook.

Po ajo që na shpëtoi fillimisht të gjithëve ishte shishja e alkoolit që Grogan mbante brenda xhaketës së tij, dhe duket se nuk e ndan për asnjë çast.

Urimi padyshim në këtë rast është për Gjonin, që të mos marrë këshilla dhe në këtë drejtim nga deputeti britanik.

Ky i fundit ishte i ftuar në Kongresin e Partisë Socialiste që u mbajt të shtunën e 23 Marsit, dhe apeloi që opozita në vendin tonë ti kthehej rrugës së normalitetit.

Ralf Gjoni të enjten e kaluar mori mandatin e deputetit në Kuvendin e Shqipërisë, akt ky që u pasua dhe me një sulm me bojë në drejtimin e tij.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.