Standard.al

Ekzekutimi i Kurtit, shpallet në kërkim djali i Agim Arapit…

0

Dy ditë pas ekzekutimit me 20 plumba të Jurgen Kurtit, policia ka shpallur në kërkim djalin e të ndjerit Agim Arapi, ngjarje për të cilën u shoqërua dhe më pas u deklarua u pafajshëm viktima Kurti.

Panorama bën me dije se bëhet fjalë për shtetasin Ervis Arapi, i cili është tashmë në kërkim nga policia

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.