Standard.al

Shkruajtën keq për moderatoren, Luana Vjollca u bën diss mediave serbe…

0

Moderatorja e njohur Luana Vjollca është shumë e dashur dhe e ndjekur nga të gjithë shqiptarët anembanë botës.

Gjithashtu moderatorja nuk lë rast pa treguar se ajo është krenare për vendin e saj.

Por siç duket kjo gjë nuk i ka pëlyqer mediave serbe të cilat kanë shkruajtur për moderatoren se ajo urren Serbinë dhe qenka për një Shqipëri të madhe.

‘Gazetat serbe paskan shkruar sa shumë e urrej Serbinë dhe sa shumë e dua Shqipërinë e madhe KOSOVEN. Dhe unë ju them shumë mirë që e dini’ ka shkruar në postim Luana Vjollca.

Image

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.