Standard.al

Foto/ Avokati Goxhaj denoncon: Në zgjedhjen e KryeProkurorit dhe organeve më të larta, merr pjesë Fondacioni Soros!

0

Avokati Altin Goxhaj ka reaguar në rrjetin social facebook për mbledhjen e Zgjedhjes së Kryeprokurorit, duke akuzuar se ka marrë pjesë edhe Fondacioni Soros.

Statusi:

Shqipëria vend unik në botë që kur bëhet Mbledhja e Zgjedhjes së KryeProkurorit dhe organeve më të larta merr pjesë edhe Fondacioni Soros (Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine – OSFA)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.