Standard.al

Presidenti Meta merr pjesë në konferencën “Kultura dhe përgjegjësia sociale”

0

Presidenti i Republikës, Ilir Meta do të marrë pjesë sot në Konferencën me titull: “Kundër kulturës së mënjanimit, në dobi të kulturës së dashurisë.” Kujdesi paliativ për nxitjen e një kulture për përgjegjësinë sociale.”

Ky aktivitet do të zhvillohet sot në ora 11.30, në ambientet e Aula Magna-s të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Kreu i shtetit ka marrë pjesë në disa konferenca si brenda ashtu edhe jashtë vendit, ndërsa nuk ka munguar apeli  i tij për ruajtjen e vlerave kombëtare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.