Standard.al

Kalben prodhimet bujqësore, por “shteti Ramës nuk mbledh mollë e kumbulla!”

0

Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm sot në “Agropika “ në Tiranë, krahas videos së publikuar në rrjetin social ‘Facebook’, është kritikuar nga qytetarët të cilët e kanë akuzuar se shteti nuk ka bërë asgjë për tregtin e prodhimeve bujqësore në Korçë.

Një qytetar e pyet për mollët e rrethit të Korçës dhe Kolonjës nëse do ndërhyjë shteti para se të kalben. Ndërkohë, kryeministri Edi Rama i përgjigjet se shteti nuk mbledh mollë dhe kumbulla në asnjë vend.

Qytetari: Per mollet ne Rrethin e Korces e Kolonjes a do mblidhen nga shteti se na vjen keq kur shohim qe ju kalben ne hangar.

Edi Rama · Shteti nuk mbledh shteti molle e kumbulla ne asnje vend, i mbledh tregu dhe qe t’i imponohesh tregut duhet t’i shkosh pas nevojave!

 

Edi Rama

Rama

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.