Standard.al

Përballë njëri-tjetrit/ Avioni bie në autostradë…

0

Shoferi i kamionit ka shpjeguar për Cbs:’Po i jepja kamionit dhe po merrja shpejtësi kur e gjeta veten me një avion përpara meje. U përpoqa ta shmangia atë dhe ai u përplas më pas’.

Një avion turistësh në bordin e të cilit udhëtonte piloti me një instruktor- që fatmirësisht shpëtuan vetëm me plagë të lehta- ka rënë në autostradë duke i kaluar shumë pranë një kamioni.

Në pamjet e marra nga telekamera e mjetit, shihet avioni që i afrohet asfaltit për tu përplasur më pas jashtë rrugës. Ngjarja ka ndodhur në zonën e aeroportit të Toronto-Buttonville.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.