Standard.al

Prindërit humbën jetën në aksident, 4 jetimet në varfëri ekstreme…

0

Çifti i të rinjve nga Peshkopia, Gentian dhe Klodiana Karazajmi, 34 dhe 28 vjeç, humbën jetën në një aksident me motor më 10 mars.

Çifti i ndjerë ka lënë pas 4 vajza më e madhja 14 vjeçe dhe më e vogla 2 vjeçe.

Përkundër dhimbjes së madhe që ka pllakosur familjen, ata jetojnë në varfëri ekstreme.

Nisur nga rasti i rëndë, “Fundjavë Ndryshe” ka çelur një fushatë për ndihmë ndaj familjes.

Gjyshi i fëmijëve dhe vajza e madhe bëjnë apel, pasi familja nuk ka asnjë të ardhur dhe gjenden në situatë të vështirë.

Të dhënat për ata që duan të japin ndihmesën e tyre:

GoFundMe:   https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal.

PayPal & Credit Cards:   https://ffn.al/en/donate-2/

Numrat e llogarisë :
Fondacioni Fundjavë Ndryshe
Raiffeisen Bank

SWIFT CODE – SGSBALTX

0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027
0021184027 -EUR – AL61202110130000000021184027
0031184027 -USD – AL46202110130000000031184027

“Bamirësia nuk të varfëron”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.