Standard.al

Minatorët në protestë. Akuza qeverisë…

0

Punëtorët e nëntokës kanë dalë sërish sot në protestë.

Ata kërkojnë që Instituti i Sigurimeve Shoqërore të bëjë transparencën e pensioneve.

“Kush janë qytetarët që përfitojnë pension nëntoke? Ajo që ne kërkojmë është të zbërthehen kush janë pensionet false,”-thanë minatorët.

Ata kanë akuzuar qeverinë se hesht dhe nuk bën punën e saj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.