Standard.al

Elona Guri: Ramën e vraft Abaz Aliu

0

Nga Elona Guri:

DY FJALE PER KRYETARIN E SEKTIT TE MAVIJES
Gjuheprishuri, qe po shkaterron jetet e shqiptareve, ka permenduar Abaz Aliun, duke ironizuar me emrin e shenjte te tij.
Kete mund ta beje vetem nje njeri qe shperfill Familjen, Kombin dhe Zotin!
Njesoj si Mavija dhe Jezidi, vrasesit e Abaz Aliut dhe mijera besimtareve te tjere ne luften e Qerbelase dhe Edi Rama do kujtohet me përbuzje si nje sinonim i ligësisë, poshtërsisë, pabesisë dhe i të pafeve.
Sot, ai kryetari i sektit te mavijes rivrau Abaz Aliun duke perdorur emrin e tij per politike.
Nuk me ngelet gje tjeter, por t’i them- ti qe Abaz Aliun preke, fatin e Mavijes do kesh.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.