Standard.al

Raporti! Tirana me cilësinë më të keqe të jetesës, nga ata që e drejtojnë..Urrejtja tyre per Tiranen eshte shume e madhe

0

Nga Petrit Vasili

Tirana me cilësinë më të keqe të jetesës në Europë per shkak te bufonëve,qe e drejtojne.

Mercer ofron renditjen e përvitshme mbarë botërore rreth standardeve të jetesës nga studimet më të fundit të “Worldwide Quality of Living Surveys”.

Indeksi Mercer tregon qarte se Tirana eshte qyteti me cilesine me te keqe te jeteses ne Europe.

Eshte edhe qyteti i fundit ne Rajon me cilesine me te keqe te jetes.

Jua kemi thene mijra here ketyre bufonëve ne Krye te bashkise te Tiranes, qe te punojne dhe te lene shfaqjet mizerabel sepse po rrenojne qytetin.

E kane kthyer Tiranen nga nje qytet ne nje konvikt gjigand te degraduar.

Urrejtja e tyre per Tiranen eshte shume e madhe ndaj vetem e plaçkisin,e grabisin dhe e zhbëjnë per dite.

Tirana duhet çliruar nga ky pushtim,nga mbreterimi i agjitacionit dhe propagandes dhe nga asgjebërësit ne krye te saj.

Tirana duhet ti kthehet qenies kryeqytet dhe duhet te clirohet perfundimisht nga provincializmi erë myk qe e ka zaptuar dhe po i merr frymen si asnjehere ne historine e saj te gjate

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.