Standard.al

Presidenti Meta: Mirënjohje për futbollistët e shquar Ansi Agolli dhe Sabien Lilaj!

0

Presidenti Ilir Meta me postimin e tij në rrjetet sociale shpreh mirënjohje dhe respekt të veçantë për futbollistët Ansi Agolli dhe Sebien Lilaj. Meta shkruan se është kënaqësi e veçantë që vizitën në Baku ta nisë duke takuar me ambasadorët më të mirë.

Statusi në Twitter.

Kënaqësi e veçantë që vizitën në  ta nisja me një takim të ngrohtë me dy nga tanë më të mirë këtu, futbollistët e shquar dhe .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.