Standard.al

Në Spanjë i shpërndahen zarfe me para banorëve?

0

Po kush i shpërndan këto para? Për momentin nuk dihet përsoni që bën një bën një bamirësi të tillë. “Nuk e dimë se kush fshihet pas këtyre dhuratave për banorët dhe se çfarë kuptimi ka kjo bujari e çuditshme”- ka thënë kryetarja e bashkisë, Nuria Simon.

Një zarf plot me para në kutinë postare ose poshtë derës. Kjo është surpriza e bukur që janë përballur disa banorë të Villarramiel, një fshat me 1 mijë banor në veri të Spanjës.

Prej një javë një person i paidentifikuar dhe që quhet nga banorët, ‘Robin Hood i shekullit 21’ po shpërndan para për disa prej familjeve të fshatit. Në zarf ka kartmonedha 50 dhe 100 euro shkruan Tg.com.

Disa prej personave që morën zarfe me para shkuan në polici për t’i dorëzuar ose në bankë për të kontrolluar a ishin të vërteta ose false.
Por paratë e shpërndara pas verifikimeve ishin të vërteta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.