Standard.al

“Fiket” rrjeti social, bien “facebook” e “instagram”

0

Prej me shume se gjysme ore rrjeti social eshte i “fikur”. As rrjeti social “facebook” dhe as ai “instagram” nuk po funksionon ne te gjithe bote prej minutash te tera. Ende nuk dihet nese kemi te bejme me nje sulm kibernetik apo vete probleme te rrjeteve sociale….

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.