Standard.al

Ironizon Spahiu: Lidhjen e tarifave për studentët, me vetingun, reformën në drejtësi…Ma shpjegon dot njeri?!!!

0

Ish-deputeti i LSI-së ka reaguar në rrjetin social facebook, me tone ironizuese për tarifën e studentëve dhe lidhjen sipas tij me reformën në drejtësi.

Statusi:

Lidhjen e tarifave për studentët, me vetingun dhe reformën në drejtësi, ma shpjegon dot njeri?!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.