Standard.al

Publikohen fotot e rralla të revolucionarëve, Fidel Castro- Che Guevara! Havana “Qyteti i Mëkatit”

0

Kuba e lirë!

Imazhet e rralla zbulojnë një kohë kur revolucionarët Fidel Castro dhe Che Guevara ishin “të rinj dhe të bukur” dhe Havana ishte “Qyteti i Mëkatit”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.