Standard.al

Në rrezik jeta e qytetarëve! Video/Çmime të larta! Avioni i Albawings me goma të çara…

0

Në video shfaqet një avion i kompanisë “Albawings”, i cili nuk dihet nëse është gati për fluturim, apo sapo është ulur nga një i tillë, por një nga gomat e tij është tërësisht e dëmtuar.

Një denoncim ka mbërritur në adresë të Dosja.al, nga një qytetar, i cili tregon gjendjen e keqe dhe rrezikun që i kanoset qytetarëve që udhëtojnë me avionët e Albawings.

Me anë të një videoja, ai tregon sesi nuk kanë të sosur problemet me aviacionin civil, krahas vonesave në fluturim.

Kjo gjendje e këti javioni është një shqetësim serioz, pasi është e rrezikshme për qytetarët që udhëtojnë me të.

Videoja flet vetë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.